Contacte

Organització del festival

CASA ÀSIA
Gaëlle Patin-Laloy │93 368 03 22 │ gpatinlaloy@casaasia.es

Premsa

Cartell del Festival Àsia (format JPG)
Fotos de les actuacions
Dossier de premsa (castellà)

Pots accedir a tota la informació i material actualitzat a la nostra sala de premsa. Per acreditacions, més informació, entrevistes, àudios, fotos i vídeos en alta ressolució, contactar amb:

PREMSA FESTIVAL ASIA
Estela Morón │ 630.431.664 │ estelamoron@periodistes.org

CASA ÀSIA
Josep Casaus / Anna Vázquez │ 93 368 03 27 │ comunicacion@casaasia.es

Entrades

Totes les activitats del Festival Àsia són gratuïtes excepte l'actuació de l'Òpera de Pequín del 19 de setembre al CaixaForum (Preu: 6 euros, amb un 50% de descompte per als clients de "la Caixa"), les entrades es poden adquirir a: http://agenda.obrasocial.lacaixa.es/es/-/opera-de-pequin

Per a la resta d'espectacles amb aforament limitat i que requereixen inscripció prèvia, poden adquirir-se un màxim de 4 entrades per persona.

Les entrades es recolliran una hora abans de cada espectacle.

L'organització es reserva el dret de redistribuir les entrades no recollides, minuts abans de l'inici de l'espectacle.

Totes les activitats d’"Un dia a l'Àsia" i les que se celebren a l'aire lliure són d'accés lliure i gratuït sense inscripció (excepte el concert de Barcelona Coral Àsia al Recinte Modernista de Sant Pau, és gratuït però requereix inscripció prèvia).

INFOASIA
93 368 08 36│casaasia@casaasia.es

Web Casa Àsia

Casa Àsia | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona. | +34 93 368 08 36 http://www.casaasia.es casaasia@casaasia.es

QR Code