Participa i envia’ns les teves fotografies del Festival mitjançant l’etiqueta #festivalasia a Twitter, Instagram o Facebook! Crearem una galeria de fotos al nostre Facebook amb una selecció d’imatges!

Presentació

El Festival Àsia, que enguany celebra la seva tretzena edició, se celebrarà del 18 al 24 de setembre coincidint amb les Festes de la Mercè. El Festival oferirà una programació per a tots els públics, amb propostes que reflecteixen la diversitat i el dinamisme de l’escena artística asiàtica, així com musicals i d’arts escèniques, tant contemporànies com tradicionals.

El Festival Àsia 2014 presenta un total d’11 actuacions internacionals repartides durant 6 dies i a 8 escenaris diferents de Barcelona i amb tots els espectacles gratuïts, excepte una representació del teatre de l’Òpera de Pequín. Amb la participació de més de 150 artistes, s’hi representaran un total de 13 països asiàtics diferents. La plaça dels Àngels, la plaça Joan Coromines, l’auditori del MACBA, l’espai Francesca Bonnemaison, la plaça de la Catedral, l’Ateneu Barcelonès, el Recinte Modernista de Sant Pau i CaixaFòrum seran els escenaris principals d’aquesta cita ineludible amb la cultura asiàtica.

El Festival Àsia està organitzat per Casa Àsia i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Melià Hotels International. Aquesta edició també compta amb la col·laboració de la Fundació Japó, el Centre Cultural Xinès, el Centre Cultural Coreà, l’Institut Confuci de Barcelona, les ambaixades de Tailàndia, Uzbekistan i les Filipines i les empreses Artte, You Mobile, Norma Editorial, Cobra Beer, Borges i Roger Goulard.

El cartell del XIII Festival Àsia

Cartel Casa AsiaEl cartell del XIII Festival Àsia és obra del barceloní Marc Pallàs, que va resultar guanyador del concurs de cartells d’entre un total de 116 propostes rebudes i serà la imatge del Festival Àsia d’aquest any. El jurat va valorar especialment la seva originalitat, la representació de la diversitat cultural del continent asiàtic, així com l’esperit festiu que evoca la seva il·lustració.

 

 

SpotifyEscolta la llista d’Spotify del Festival Àsia 2014
http://open.spotify.com/user/casaasia/playlist/64QVE4XkDo3E3Ci1iCAT7Y

PDFDescarrega’t la bibliografia del Festival Àsia disponible a la Mediateca de Casa Àsia
http://www.casaasia.es/documentos/20140908_bibliografiaFA2014.pdf

Web Casa Àsia

Casa Àsia | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona. | +34 93 368 08 36 http://www.casaasia.es casaasia@casaasia.es

QR Code